Λεων

Λέων Μάρτιος 2015

λέωνΔιαβάστε το ωροσκόπιο σας για αυτόν τον μήνα: Θέλετε να έχετε τον έλεγχο σε ότι συμβαίνει στον κοινωνικό περίγυρο σας. Θέστε βραχυπρόθεσμους στόχους για να μπορέσετε να τους πετύχετε πιο εύκολα. Αν είστε δεσμευμένοι τώρα είναι η σωστή στιγμή να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον καθώς επικοινωνιακά είστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύντροφο σας. Η τάση που έχετε να υπερβάλετε, θα σας κοστίσει στον αισθηματικό τομέα. Στη σημερινή εποχή τα λάθη κοστίζουν ακριβά, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Καλό θα ήταν να αποφύγετε ότι έχει σχέση με αγοραπωλησίες περιουσιακών στοιχείων. θα υπάρξουν εντάσεις και δυσκολίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Τον επόμενο μήνα στο ωροσκοπιο.eu φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: καλά

Τα αποθέματα ενεργειά σας:

Η σεξουαλικότητα σας: κακά

Η τύχη σας:

Τυχερή μέρα : Σάββατο 14.

Λέων Φεβρουάριος 2015

λέωνΤο ωροσκοπιό σας μας λέει: Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να χαρείτε. Επικρατεί αναβρασμός στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς και αλλαγές στη δουλειά σας. Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από ευθύνες θα πρέπει να κοντρολαριστεί για να μην έχετε προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο σας. Μην κάνετε έξοδά που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Καλείστε να σηκώσετε μεγαλύτερο φορτίο για το καλό της οικογένειάς σας. Προσέξτε την υγεία σας. Οι παρεμβάσεις τρίτων σε οικογενειακά σας θέματα, προκαλούν τριγμούς. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί αυτό το διάστημα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Τον επόμενο μήνα μαζί σας στο ωροσκοπιο.eu με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: κακά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: εξαιρετικά

Η σεξουαλικότητα σας: κακά

Η τύχη σας: εξαιρετικά

Τυχερή μέρα : 21.

Λέων Ιανουάριος 2015

λέωνΤο ωροσκοπιό σας μας λέει: Έχετε τη διάθεση να προσφέρετε ανιδιοτελώς τις γνώσεις σας και τις υπηρεσίες σας. Η έμπνευσή σας τρομερή και οι ιδέες πολλές αυτό τον μήνα, μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Ο προγραμματισμός θα παίξει μεγάλο ρόλο στο αν θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα δίχως άγχος Καλό θα ήταν να αποφύγετε να βγάλετε απωθημένα σας κάνοντας ασυλλόγιστα έξοδα. Δεν θα ήταν σωστό όταν έρθουν οι λογαριασμοί να απογοητευτείτε. Καλώς ή κακώς, κάποια έξοδα θεωρούνται αναπόφευκτα αυτό το διάστημα. Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται και ξεκινά ένα διάστημα με πολλές επαφές κοινωνικού τύπου στο σπίτι σας και όχι μόνο. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα συναισθηματικό αυτοέλεγχο για να ορθοποδήσει η σχέση σας. Τον επόμενο μήνα στο ωροσκοπιο.eu φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: κακά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: εξαιρετικά

Η σεξουαλικότητα σας: όχι και τόσο άσχημά

Η τύχη σας: κακά

Τυχερή μέρα αυτό τον μήνα : 02.

Λέων Δεκέμβριος 2014

λέωνΤο ωροσκοπιό σας μας λέει: Ίσως βιώσετε αλλαγές στα αισθηματικά σας, οι οποίες δεν θα σας είναι ευχάριστες. Είστε αθεράπευτα ρομαντικοί, αλλά θα πρέπει να βασίζεστε περισσότερο στη λογική. Ενδέχεται να επέλθει ματαίωση των σχεδίων σας. Αναπάντεχες αλλαγές στο σπίτι μπορεί να προκύψουν για εσάς των 10 τελευταίων ημερών. Θα νιώθετε κουρασμένοι και πολύ εκνευρισμένοι. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες και νέες σχέσεις. Διαθέτετε αρκετές επαγγελματικές ικανότητες και θα καταφέρετε να επιβιώσετε στην αγορά εργασίας. Τον επόμενο μήνα πάλι μαζί σας στο ωροσκοπιο.eu με νέες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: όχι και τόσο άσχημά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: εξαιρετικά

Η σεξουαλικότητα σας: όχι και τόσο άσχημά

Η τύχη σας:

Αυτον τον μήνα η τυχερή σας μέρα : 21.

Λέων Νοέμβριος 2014

λέωνΤο ωροσκόπιο σας για αυτό τον μήνα μας λέει: Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη εξαιτίας του πλανητικού συνδυασμού. Μια απροσδόκητη στήριξη οικονομικής φύσεως προκύπτει για εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες. Ευκαιρίες στον σας επαγγελματικό χώρο προκύπτουν για εσάς που γεννηθήκατε τις τελευταίες μέρες. Αφιερώστε τις ελεύθερες σας ώρες για να ασκηθείτε (περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμπι κ.α). Η υγεία σας είναι σημαντική. Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ανοίγετε το πορτοφόλι σας, γιατί συνηθίζετε να κάνετε σπατάλες. Παλιά προβλήματα περιορίζουν την εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα αυτών που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο. Σκεφτείτε τις κινήσεις με προσοχή για να μην έχετε προβλήματα. Τον επόμενο μήνα πάλι μαζί σας στο ωροσκοπιο.eu με νέες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: πολύ καλά

Τα αποθέματα ενεργειά σας:

Η σεξουαλικότητα σας: καλά

Η τύχη σας: εντάξει

Τυχερή μέρα : 06.

Λέων Οκτώβριος 2014

λέωνΚαλόςή κακός μήνας; Για να δούμε το ωροσκόπιο σας: Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες σε γνωριμίες που θα κάνετε. ίσως κάτι καλό βγει μέσα από αυτές Χαλαρώστε και περάστε αυτήν την περίοδο ήσυχα, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις Η κτητική σας διάθεση έχει προκαλέσει πολλές εντάσεις στη σχέση σας. Κάνετε ό,τι μπορείτε για να ασκήσετε έντονη επιρροή στο περιβάλλον σας. Μην περιμένετε θαύματα από τους άλλους, κάντε πρώτα το δικό σας καθήκον. Μην ανησυχείτε σε καθημερινή βάση και χωρίς ιδιαίτερο λόγο για την αισθηματική σας σχέση Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας για να καλυτερέψει η τύχη σας Τον επόμενο μήνα μαζί σας στο ωροσκοπιο.eu με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: καλά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: όχι και τόσο άσχημά

Η σεξουαλικότητα σας: εντάξει

Η τύχη σας: ok

Τυχερή μέρα αυτό τον μήνα : 03.

Λέων Σεπτέμβριος 2014

λέωνΚαλόςή κακός μήνας; Για να δούμε το ωροσκόπιο σας: Θα χρειαστεί να εργαστείτε πιο σκληρά για να έχετε πρόοδο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η ψυχική σας ισορροπία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα. Η καθημερινότητα σας εξακολουθεί να είναι φορτωμένη και οι υποχρεώσεις, τόσο στα οικογενειακά σας, όσο και στη δουλειά, πολλές. Οι δεσμευμένοι θα ήταν καλό να προσέξετε τη σχέση σας με το ταίρι σας. Αυτήν την περίοδο θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με κάποιους φίλους σας έπειτα από καιρό. Κάποια απρόοπτα γεγονότα θα διαταράξουν τη φαινομενικά ήρεμη σχέση με το ταίρι σας. Αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά θέματα και προσωπικές σχέσεις. Τον επόμενο μήνα μαζί σας με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: εντάξει

Τα αποθέματα ενεργειά σας: εξαιρετικά

Η σεξουαλικότητα σας: εξαιρετικά

Η τύχη σας: κακά

Αυτον τον μήνα η τυχερή σας μέρα : Σάββατο 20.

Ζωδια Αύγουστος 2014 Εβδομάδα 33 Λέων εβδομαδιαίο ωροσκόπιο

λέωνΤο ωροσκόπιο σας για αυτή την βδομάδα μας λέει: Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών σας, αρκεί να τις δείτε και να τις αρπάξετε. Μην στεναχωριέστε αν κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις σκαλώσουν, γιατί τελικά θα σας βγει σε καλό. Ο συνδυασμός του δυναμισμού και της γοητείας σας, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Θα χρειαστεί να μείνετε για λίγο μόνοι σας, ώστε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας. Φροντίστε την εμφάνιση και τη διατροφή σας για να μπορέσετε να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας Την επόμενη εβδομάδα μαζί σας στο ωροσκοπιο.eu με φρέσκες προβλέψεις!

Εβδομαδοσκόπιο από το Ωροσκοπιο!

Η υγειά σας: καλά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: πάρα πολύ καλά

Η σεξουαλικότητα σας: καλά

Η τύχη σας: όχι και τόσο άσχημά

Τυχερή μέρα : Σάββατο

Ζωδια Αύγουστος 2014 Εβδομάδα 32 Λέων εβδομαδιαία ζώδια

λέωνΤο ωροσκόπιο σας για αυτή την βδομάδα μας λέει: Θα ήταν καλό να κάνετε πιο τακτικά κάποιο δώρο ή μια ευχάριστη έκπληξη στο σύντροφό σας. Βρίσκεστε με φίλους ή εμπλέκεστε σε μια ομαδική δραστηριότητα. Μην προσπαθείτε να περάσετε στους άλλους ένα προφίλ που δεν σας αντιπροσωπεύει. Το πλανητικό σύστημα επιδρά το ζώδιο σας, και πολλοί από εσάς επικεντρώνεστε στον εαυτό και τα προσωπικά σας. Θα είστε σε θέση να κάνετε κάποιες επιτυχημένες εμπορικές κινήσεις. Την επόμενη εβδομάδα στο ωροσκοπιο.eu φρέσκες προβλέψεις!

Εβδομαδοσκόπιο από το Ωροσκοπιο!

Η υγειά σας: καλά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: ok

Η σεξουαλικότητα σας: όχι και τόσο άσχημά

Η τύχη σας: εντάξει

Αυτή την βδομάδα η τυχερή σας μέρα : Κυριακή

Λέων Αύγουστος 2014

λέωνΤο ωροσκόπιο σας για αυτό τον μήνα μας λέει: Προσωπικές είναι οι υποθέσεις που σας προβληματίζουν. Μην αντιδράτε απότομα στις απαιτήσεις των άλλων, μπορεί να τους πληγώσετε. Δύσκολα νομίζω θα καταφέρετε να πατήσετε στην γη, περνάτε τις μέρες σας ταξιδεύοντας νοερά και κάνετε όνειρα για αλλαγές από μια καθημερινότητα που δεν σας ικανοποιεί. Ο δεσποτικός σας χαρακτήρας δεν ευνοεί τις οικογενειακές σας σχέσεις. Η περίοδος αυτή σας θα είναι στους γνωστούς σας ρυθμούς ενώ κάποιοι από εσάς θα διαπιστώσουν ότι η ζωή τους είναι βαρετή. Οι συνεργάτες σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπο σε μια σειρά δύσκολων υποθέσεων. Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τυχόν σπατάλες. Τον επόμενο μήνα μαζί σας με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: Υπέροχά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: πάρα πολύ καλά

Η σεξουαλικότητα σας: όχι και τόσο άσχημά

Η τύχη σας: όχι και τόσο άσχημά

Αυτον τον μήνα η τυχερή σας μέρα : 26.

Ζωδια Ιούλιος 2014 Εβδομάδα 31 Λέων εβδομαδιαίο ωροσκόπιο

λέωνΚαλή η κακή εβδομάδα; Για να δούμε το ωροσκόπιο σας: Τολμήστε να κάνετε μια νέα σχέση και να είστε σίγουροι πως η τύχη θα σας χαμογελάσει Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις που έχουν γίνει η αιτία για να ψυχραθούν οι σχέσεις σας. Μην αναλώνεστε σε πειραματισμούς μέσα σε μια σχέση, γιατί δημιουργείτε κακή εντύπωση στο ταίρι σας. Κάποια έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει αρχικά θα σας αναστατώσουν, αλλά θα τα τακτοποιήσετε. Ισχυρές δοκιμασίες στην εργασία σας θα σας κουράσουν ψυχολογικά. Την επόμενη εβδομάδα μαζί σας στο ωροσκοπιο.eu με φρέσκες προβλέψεις!

Εβδομαδοσκόπιο από το Ωροσκοπιο!

Η υγειά σας: ok

Τα αποθέματα ενεργειά σας: πάρα πολύ καλά

Η σεξουαλικότητα σας: κακά

Η τύχη σας: καλά

Αυτή την βδομάδα η τυχερή σας μέρα : Τετάρτη

Ζωδια Ιούλιος 2014 Εβδομάδα 30 Λέων εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

λέωνΤο ωροσκοπιό σας μας λέει: Μη διαμαρτύρεστε για τους άλλους, αν πρώτα εσείς δεν φροντίσετε να είστε όπως πρέπει. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες της εποχής. Έχετε αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα με τα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις με όσους αντιμετωπίζετε προβλήματα. Απευθυνθείτε σε άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν και να σας συμβουλεύσουν. Το ωροσκοπιο.eu θα είναι μαζί σας κάθε εβδομάδα με φρέσκες προβλέψεις!

Εβδομαδοσκόπιο από το Ωροσκοπιο!

Η υγειά σας: ok

Τα αποθέματα ενεργειά σας: πάρα πολύ καλά

Η σεξουαλικότητα σας: καλά

Η τύχη σας: ok

Τυχερή μέρα αυτή την Εβδομάδα : Κυριακή

Σελίδα 1 από 17123...10...Τελευταία »