Αιγοκερως

Αιγόκερως Μάιος 2015

αιγόκερωςΚαλόςή κακός μήνας; Για να δούμε το ωροσκόπιο σας: Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο, νέοι ορίζοντες να ανοιχθούν μπροστά σας, ειδικά τώρα που αρχίζετε να καταλαβαίνετε και να πιστεύετε τις πραγματικές σας δυνατότητες.. Αρκετοί από εσάς έχετε αγχωθεί υπερβολικά με το αυξημένο βάρος σας. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα για μια επισκευή στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Θα ξεπεράσετε πολλές από τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί με δύναμη και αποφασιστικότητα. Ενδέχεται να στραφείτε σε διαφορετικό τομέα εργασίας το επόμενο διάστημα. Προσπαθήστε να οδηγήσετε το παιδί σας κοντά στον αθλητισμό και τις τέχνες για να αποφύγει τις κακοτοπιές. Προσπαθήστε να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας για να γίνετε πιο κατανοητοί. Το ωροσκοπιο.eu θα είναι μαζί σας κάθε μήνα με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: κακά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: όχι και τόσο άσχημά

Η σεξουαλικότητα σας: κακά

Η τύχη σας:

Τυχερή μέρα : 09.

Αιγόκερως Απρίλιος 2015

αιγόκερωςΔιαβάστε το ωροσκόπιο σας για αυτόν τον μήνα: Μπορεί να έχετε αυξημένη λίμπιντο, αλλά πρέπει να σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στα επαγγελματικά σας θα βελτιωθεί μέσω ειλικρινών συζητήσεων. Πρέπει να βρείτε κάποιον τρόπο για να αναπτύξετε το δημιουργικό σας ταλέντο. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και να φέρεστε φυσιολογικά στη σχέση σας. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας, η τύχη δεν είναι μόνο αρκετή. Μη φοβάστε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και να δείξετε τις πραγματικές σας δυνατότητες. Κάποιοι φίλοι σας θα σας βοηθήσουν σημαντικά για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Τον επόμενο μήνα στο ωροσκοπιο.eu φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: καλά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: πολύ καλά

Η σεξουαλικότητα σας: όχι και τόσο άσχημά

Η τύχη σας:

Αυτον τον μήνα η τυχερή σας μέρα : 19.

Αιγόκερως Μάρτιος 2015

αιγόκερωςΤο ωροσκοπιό σας μας λέει: Αφήστε τους άλλους να σας δείξουν τι μπορούν να κάνουν για να σας φτιάξουν τη διάθεση. Σκέφτεστε σοβαρά να επενδύσετε κάποιες από τις οικονομίες σας στη δουλειά σας. Απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν και αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας. Ίσως βιώσετε αλλαγές στα αισθηματικά σας, οι οποίες δεν θα σας είναι ευχάριστες. Προσπαθήστε να μην πιέσετε καταστάσεις. Ισώς θα ήταν καλό να προσέξετε μερικά πράγματα που αφορούν το σπίτι σας. Σας απασχολούν θέματα που αφορούν σπουδές, ή θέματα νομικής φύσεως. Τον επόμενο μήνα μαζί σας με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: εντάξει

Τα αποθέματα ενεργειά σας: ok

Η σεξουαλικότητα σας: όχι και τόσο άσχημά

Η τύχη σας: ok

Τυχερή μέρα αυτό τον μήνα : 19.

Αιγόκερως Φεβρουάριος 2015

αιγόκερωςΤο ωροσκόπιο σας για αυτό τον μήνα μας λέει: Δίνετε μεγάλη βάση στα εργασιακά σας και παραμελείτε την οικογένειά σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε συναλλαγές οικονομικής φύσης ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά το ποιόν τους. Θέματα εργασίας έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πρόγραμμά σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο αυτή την περίοδο. Τα έχει κάνει θάλασσα στον αισθηματικό τομέα και ήρθε η ώρα για κουβεντούλα και παραδοχή των ευθυνών σας πριν είναι αργά. Ακόμα και εσείς που πιστεύετε πως τα έχετε δει όλα, θα βιώσετε σύντομα αρκετές εκπλήξεις. Θα υπάρξουν απροσδόκητες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια με την βοήθεια της τύχης. Αν βάλετε σε τάξη τα οικογενειακά σας, θα μπορέσετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη απλότητα. Τον επόμενο μήνα μαζί σας με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας:

Τα αποθέματα ενεργειά σας: όχι και τόσο άσχημά

Η σεξουαλικότητα σας:

Η τύχη σας: κακά

Τυχερή μέρα : Κυριακή 15.

Αιγόκερως Ιανουάριος 2015

αιγόκερωςΚαλόςή κακός μήνας; Για να δούμε το ωροσκόπιο σας: Οργανώστε τις κινήσεις με σοβαρότατα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις διαφωνίες και μην είστε τόσο ευαίσθητοι. Ίσως νιώθετε ότι κάνετε απεγνωσμένες προσπάθειες για να ικανοποιήσετε τους πάντες. Ευχάριστη προβλέπετε αυτή η περίοδος και θα μπορούσατε αυτό τον μήνα με ευκολία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να μην μπλέκετε σε επιπόλαιες σχέσεις. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα δοκιμαστούν αρκετά το προσεχές χρονικό διάστημα. Η έλξη που νιώθετε για ένα άτομο της παρέας σας, έχει φέρει σε δύσκολη θέση και τους δυο σας. Το ωροσκοπιο.eu θα είναι μαζί σας κάθε μήνα με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: εξαιρετικά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: πάρα πολύ καλά

Η σεξουαλικότητα σας: πολύ καλά

Η τύχη σας: όχι και τόσο άσχημά

Τυχερή μέρα : 12.

Αιγόκερως Δεκέμβριος 2014

αιγόκερωςΤο ωροσκόπιο σας για αυτό τον μήνα μας λέει: Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες που θα φέρουν ισορροπία στα οικονομικά σας. Εσείς που είστε μόνοι θα ήταν καλό να χαλαρώσετε. Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, οι κινήσεις από εδώ και μπρος θα καθορίσουν τις μεγάλες αλλαγές που ίσως έρθουν στην ζωή σας. Έντονα συναισθήματα και μεγάλες συγκινήσεις θα σας αναστατώσουν το επόμενο διάστημα. Μην αφήνετε τα πάθη σας να καθορίζουν απόλυτα τις επιλογές σας. Μη βιάζεστε να κάνετε το επόμενο επιχειρηματικό σας βήμα. Προσπαθήστε να ξεκλέψετε χρόνο ανάμεσα στις πολλές υποχρεώσεις σας και κάντε μικρά διαλείμματα. Τον επόμενο μήνα μαζί σας με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: Υπέροχά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: Υπέροχά

Η σεξουαλικότητα σας: Υπέροχά

Η τύχη σας: εξαιρετικά

Τυχερή μέρα : 23.

Αιγόκερως Νοέμβριος 2014

αιγόκερωςΤο ωροσκοπιό σας μας λέει: Μην αμφιβάλλετε πως υπάρχουν πολλοί αγνώμονες που σκέφτονται μόνο το συμφέρον τους. Το επόμενο διάστημα θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με την παρέα σας και τον ερωτικό σας σύντροφο. Ίσως θα πρέπει να διευθετήσετε καταστάσεις με το δημόσιο, καλή δύναμη! Μην απελπίζεστε με τα όσα βλέπετε να συμβαίνουν γύρω σας. Εκφράστε ελεύθερα τις απόψεις και τη δημιουργικότητά σας και μη φοβάστε κάποια ενδεχόμενη αποτυχία. Το επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να εφαρμόσετε το νέο επιχειρηματικό σας πλάνο. Οι προσωπικές σας επιθυμίες θα έρθουν σε σύγκρουση με αυτές του συντρόφου σας. Τον επόμενο μήνα μαζί σας στο ωροσκοπιο.eu με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: ok

Τα αποθέματα ενεργειά σας: πάρα πολύ καλά

Η σεξουαλικότητα σας: εξαιρετικά

Η τύχη σας: καλά

Τυχερή μέρα : Σάββατο 22.

Αιγόκερως Οκτώβριος 2014

αιγόκερωςΤο ωροσκόπιο σας για αυτό τον μήνα μας λέει: Η ερωτική σας ζωή έχει ανάγκη από ανανέωση. Θέλετε να μείνετε μόνοι για να τα βρείτε επιτέλους με τον εαυτό σας, δοκιμάστε το μπορεί να βοηθηθείτε. Ήρθε ο καιρός για να φυσήξει ούριος άνεμος στο γάμο σας και να αφήσει στο παρελθόν τα προβλήματα. Ίσως πιστεύετε ότι οι αποφάσεις που θα πάρετε είναι σκληρές αλλά μόνο έτσι θα μπορέσετε να χτίσετε ένα μέλλον γεμάτο ασφάλεια. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή. Ένα φιλόδοξο επαγγελματικό πλάνο θα σας απασχολήσει. Είστε πραγματικά ζωντανοί και δημιουργικοί. Το ωροσκοπιο.eu θα είναι μαζί σας κάθε μήνα με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: Υπέροχά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: Υπέροχά

Η σεξουαλικότητα σας: Υπέροχά

Η τύχη σας: πάρα πολύ καλά

Τυχερή μέρα αυτό τον μήνα : Τετάρτη 29.

Αιγόκερως Σεπτέμβριος 2014

αιγόκερωςΔιαβάστε το ωροσκόπιο σας για αυτόν τον μήνα: Οι φιλίες και οι γνωριμίες σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο βαριά και αυτό είναι αποτέλεσμα των διαφωνιών με τους συναδέλφους σας. Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν από το παρελθόν. Το επόμενο διάστημα θα αυξηθούν οι μετακινήσεις σας, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ενώ έχετε ήδη αρχίσει να αισθάνεστε μεγαλύτερη δύναμη και δημιουργικότητα, οι ρυθμοί σας μάλλον παραμένουν χαμηλοί, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα. έχετε μαζέψει αρκετή δύναμη τώρα για να σταθείτε απέναντι στις δυσκολίες και να αλλάξετε τα πράγματα. Αν έχετε κάποιες αμφιβολίες για κάποια θέματα αποφασίστε πιο προσεχτικά και με περισσή επιφύλαξη. Το ωροσκοπιο.eu θα είναι μαζί σας κάθε μήνα με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: πάρα πολύ καλά

Τα αποθέματα ενεργειά σας:

Η σεξουαλικότητα σας: πολύ καλά

Η τύχη σας: εντάξει

Τυχερή μέρα : 17.

Ζωδια Αύγουστος 2014 Εβδομάδα 33 Αιγόκερως εβδομαδιαίο ωροσκόπιο

αιγόκερωςΤο ωροσκοπιό σας μας λέει: Μην κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Αυτό το διάστημα η σχέση στην οποία βρίσκεστε σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Το κλίμα στον χώρο της οικογένειάς σας βελτιώνεται και είναι δυνατό αυτή την εβδομάδα να λύσετε τυχόν διαφορές. Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει ξεκάθαρες λύσεις τόσο στο αισθηματικό όσο και στο επαγγελματικό μέτωπο. Αν καταφέρετε να κάνετε τους συνεργάτες σας να πιστέψουν στο όραμά σας, θα έχετε πετύχει πολλά. Το ωροσκοπιο.eu θα είναι μαζί σας κάθε εβδομάδα με φρέσκες προβλέψεις!

Εβδομαδοσκόπιο από το Ωροσκοπιο!

Η υγειά σας: καλά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: εντάξει

Η σεξουαλικότητα σας: πάρα πολύ καλά

Η τύχη σας: ok

Τυχερή μέρα αυτή την Εβδομάδα : Πέμπτη

Ζωδια Αύγουστος 2014 Εβδομάδα 32 Αιγόκερως εβδομαδιαίο ωροσκόπιο

αιγόκερωςΔιαβάστε το ωροσκόπιο σας για αυτή την εβδομάδα: Η σχέση σας με κάποιους ανθρώπους θα γίνει πιο ευχάριστη με αισθήματα κατανόησης και συντροφικότητας. Αυτή την εβδομάδα θα νιώθετε ισορροπημένοι στον αισθηματικό τομέα. Η συναισθηματική σας φόρτιση σας έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό ευάλωτους. Αυτή την εβδομάδα νοιώθετε αδύναμοι και ιδιαίτερα ανασφαλείς για το μέλλον Η ανάγκη σας να εναρμονιστείτε με το επαγγελματικό περιβάλλον σας και να νιώσετε την αποδοχή των συναδέλφων σας , θα σας κάνει αρκετά υποχωρητικούς απέναντι τους. Την επόμενη εβδομάδα μαζί σας με φρέσκες προβλέψεις!

Εβδομαδοσκόπιο από το Ωροσκοπιο!

Η υγειά σας: Υπέροχά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: εξαιρετικά

Η σεξουαλικότητα σας: πολύ καλά

Η τύχη σας: καλά

Αυτή την βδομάδα η τυχερή σας μέρα : Τρίτη

Αιγόκερως Αύγουστος 2014

αιγόκερωςΤο ωροσκόπιο σας για αυτό τον μήνα μας λέει: Προσοχή στον αισθηματικό τομέα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Μάλλον ήρθε η ώρα να βάλετε κλειδαριά στο ψυγείο! Προσπαθήστε να μην μιμείστε τους άλλους. Να είστε αυθεντικοί και θα βγείτε κερδισμένοι. Είναι απορίας άξιο πως καταφέρνετε να μπλέκετε συνέχεια σε καβγάδες. Θα δεχθείτε κάποιες προκλήσεις, για αυτό να αντιδράσετε με ηρεμία και υπομονή Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα σας πρόσωπα πριν καταλήξετε στην οριστική σας απόφαση. Θα συναντήσετε κάποια εμπόδια σχετικά με τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Το ωροσκοπιο.eu θα είναι μαζί σας κάθε μήνα με φρέσκες προβλέψεις!

Ο μήνας σας!

Η υγειά σας: πολύ καλά

Τα αποθέματα ενεργειά σας: εξαιρετικά

Η σεξουαλικότητα σας: πολύ καλά

Η τύχη σας: εξαιρετικά

Τυχερή μέρα : 09.

Σελίδα 1 από 73123...102030...Τελευταία »